کلید درمان بیماری های  روده در دانه های این میوه نهفته است
یک متابولیت میکروبی بزرگ

که از ترکیبات پلی فنولی توت ها و انار استخراج شده است قادر است بیماری های التهابی روده کولیت اولسراتیو و کرون- را تسکین دهد.
اسمیت اند نفیو

به گزارش محققان دانشگاه لوییسویل واقع در کنتاکی آمریکا یک ترکیب طبیعی از انار و انواع توت را شناسایی کردند که امکان درمان بیماری های التهای روده -کرون و کولیت اولسراتیو- را سیکاکر فراهم می کند.

به گزارش «بهپو»، این ترکیب که «urolithin A» یا «UroA» نام دارد، نوعی متابولیت است که در نتیجه تعامل باکتری های روده با پلی فنل های موجود در انار و برخی دیگر از میوه ها ازجمله انواع توت تولید می شود.

به پیچش بیضه طور خاص واکنش الاجیک اسید موجود در انار و انواع توت از جمله تمشک و توت فرنگی با باکتری « Bifidobacterium pseudocatenulatum» که در روده گونه ای از آن با عنوان «INIA P815» وجود دارد، موجب آزاد شدن ماده UroA می گردد.

این اسپری اوپسایت ترکیب طبیعی دارای یک ترکیب مصنوعی مشابه موسوم به «UAS03» است که همان اثر درمانی را روی بیماری های التهابی روده بر جای می گذارد.

شایع ترین بیماری پانسمان لوهمن روشه های التهابی روده شامل کولیت زخمی و بیماری کرون هستند که هردو موجب التهاب بلندمدت در دستگاه گوارش از جمله مری، معده و روده می شوند. گزارش کامل این تحقیقات در نشریه «Nature Communications» منتشر شده است.

منبع: بهپو



منبع