وی ادامه داد: با گذشت زمان، میکروبهای موجود در این لایه، مواد قندی موجود در غذاها را به اسید تبدیل کرده و این اسید مینای دندان را به مرور حل کرده و پوسیدگی ایجاد میشود.
وی با اشاره به مراحل پیشرفت پوسیدگی، تاکید کرد: شروع پوسیدگی از مینای دندان بوده که معمولا با یک لکه سفید و در محلهای شایع پوسیدگی آغاز میشود. در مراحل اولیه، لکه سفید فقط در صورت خشک کردن دندان قابل دیدن است، اما پس از مدتی روی دندان مرطوب نیز قابل مشاهده شده که این لکه سفید با گذشت زمان به رنگ قهوهای یا سیاه تغییر میکند.