ثابت شده مواجهه با طبیعت در بهبود حال بیمار بسیار مفید است. و همین زمان کوتاه که صرف نگاه کردن به مناظر طبیعی میشود و سطح تمرکز وکیفیت کار را بالا میبرد.

اما اخیرا طبق یک تحقیق انجام شده، روبرویی با طبیعت برروی مغز نیز تاثیر میگذارد. طبق یک مطالعه علم عصب شناختی ، از اسکن و پرسش نامه ای برای تشخیص تاثیرات یک پیاده روی که  برروی عملکرد شناختی شرکت کنندگان مورد آزمایش میگذارد ، صورت گرفت . این پیاده روی در محیط اطراف محوطه استانفورد یا جاده شلوغی در کالیفرنیا انجام شد.

پرسش نامه برای اندازه گیری تمایل شرکت کنندگان در افکار منفی ، که سبب افسردگی میشود طراحی شده بود. اسکن مغز نیز قبل و بعد از پیاده روی صورت گرفت و برروی ناحیه ای از مغز بنام قشر پیش پیشانی زیر زبانی که در ارتباط با الگوهای تفکر مرتبط به افسردگی میباشد سوپرازورب اچ ، تمرکز داشت.

قدم زدن در طبیعت

کاهش احتمال ایجاد افسردگی

این مطالعه نشان داد که هر شخصی که در طبیعت به پیاده روی بپردازد ، کمتر احتمال دارد به افسردگی مبتلا شود.

اما چیزی که توجه محققان را به خود جالب کرد اسکن مغز بود که کاهش فعالیت در قشر پیش پیشانی زیر زبانی در افرادی که لوهمن روشه زمانی را در طبیعت سپری کردند نشان داد. این مطالعات ثابت کرد حتی یک مدت کوتاه در طبیعت میتواند الگوی تفکر منفی که میتواند شروع بیماری های روحی روانی مانند افسردگی باشد را کاهش دهد.

زندگی شهری و بیماری های روحی و روانی

زندگی شهری و بیماری های جراحی پوست روحی و روانی

نکات بدست آمده از این مطالعه بسیار قابل توجه هستند. رابطه ای بین زندگی شهری و مشکلات روحی روانی مانند اضطراب و افسردگی وجود دارد.

در ۵۰ درصد افرادی که در روی زمین در شهر ها زندگی میکنند ، میلیون ها نفر با عوامل استرس زا مواجه هستند که در آنهایی که در مناطق روستایی زندگی میکنند کمتر دیده میشود.

برای مثال، پیاده روی در محیط های پر سرو صدا و ماشین های جمع کننده زباله ممکن است زیاد آزار دهنده نباشد اما میتواند تاثیر منفی برروی روان شما بگذارد مخصوصا وقتی روزانه با چندین رنجش شبیه آن روبرو شوید.

نویسنده این مطاله اشاره میکند : محیطهای پانسمان phmb طبیعی مانند جنگل ها و پارک ها ما را از حواس پرتی های ناشی از عوامل استرس زای روزانه دور میکنند و فعالانه کمک میکنند تا با افکار منفی که منجربه بیماری های روحی روانی مانند افسردگی و اضطراب میشوند مقابله کنیم.

بحث در مورد اسکن مغز

در حالیکه این نتایج ممکن است برای افرادی که زمان زیادی در شهر زندگی کرده اند منطقی بیاید ، اما هنوز در مورد صحت اسکن مغز بعنوان وسیله ای برای پیش بینی بیماری های روحی روانی بحث و جدل وجود دارد. بطور حتم بیماری هایی مانند اضطراب و افسردگی میتوانند دلایل متفاوتی داشته باشند. سوپرازورب c تنها عوامل محیطی وجود ندارند بلکه عوامل ژنتیکی و سبک زندگی نقش مهمی در بروز این بیماری دارند.

اما نویسنده این تحقیق امید وار است که نتایج این تحقیق بتواند چگونگی تاثیر محیط اطراف برروی بهبود این بیماری ها را روشن کند. مطمئنا ، روزی یکبار پیاده روی و گذراندن اوقات در طبیعت به ما آسیبی نمی رساند.



منبع