به گزارش ، برای اینکه سبزیجات توسط وزارت کشاورزی ایالات متحده (USDA) گواهی ارگانیک شوند، باید:
- بدون استفاده از کودهای مصنوعی یا آفت کش ها پرورش داده شود
- در خاکی رشد کنند که حداقل ۳ سال قبل از برداشت با آفت کش های مصنوعی یا کود تحت درمان قرار نگرفته باشد
- به هیچ وجه اصلاح ژنتیکی نشود
برای اینکه گوشت ۱۰۰٪ ارگانیک در نظر گرفته شود ، نیازهای USDA زیر پانسمان لوهمن روشه باید رعایت شود:
- حیوانات باید حیوانات آزاد باشند ، به این معنی که آنها باید بتوانند به مدت ۱۲۰ روز از فصل به طور طبیعی چرا کنند.
- حیوانات باید بدون استفاده از هورمون پرورش یابند
- نباید به حیوانات آنتی بیوتیک داده شود
- حیوانات باید با غذای ارگانیک تغذیه شوند
فواید غذای ارگانیک
گزارش سال ۲۰۱۶ پارلمان اروپا به این نتیجه رسید که تکنیک های مورد استفاده در کشاورزی ارگانیک می تواند سلامت حیوانات را بهبود بخشد و به جلوگیری از بیماری در انسان کمک کند.
به طور خاص، مزایای بهداشتی مواد غذایی آلی با حمایت علمی شامل موارد زیر است:
- غذای پیچش بیضه ارگانیک آنتی اکسیدان بیشتری دارد
یک بررسی در سال ۲۰۱۴ شواهدی را نشان داد که غلظت آنتی اکسیدان در محصولات ارگانیک بالاتر از نمونه های غیر ارگانیک آنها است.
آنتی اکسیدان ها به کاهش خطر ابتلا به بیماری هایی مانند بیماری های قلبی و برخی سرطان ها کمک می کنند.
- غذای ارگانیک اغلب شامل چربی های سالم تری است
گوشت حیوانات آزاد دارای چربی های سالم تری مانند اسیدهای چرب امگا ۳ است. بنابراین گوشت، لبنیات و تخم مرغ های ارگانیک می توانند به طور بالقوه سالم تر از معادل غیر آلی آنها باشند.
به عنوان مثال، تحقیقات نشان می دهد که شیر گاو ارگانیک حدود ۵۰٪ اسیدهای چرب امگا ۳ بیشتر از شیر معمولی و غیرارگانیک دارد.
- غذای ژل سیلیکون برای جای جوش ارگانیک حاوی آفت کش های مصنوعی نیست
غذای ارگانیک فاقد آفت کش های مصنوعی است که می تواند برای سلامتی ما مضر باشد. به عنوان مثال ، یک مطالعه در سال ۲۰۱۴ اثر قرار گرفتن در معرض آفت کش ها را بر روی زنان باردار بررسی کرد. محققان دریافتند که یک سوم از زنانی که در نزدیکی مزارع محل زندگی سموم دفع آفات مصنوعی زندگی می کردند، خطر بیشتری برای به دنیا آوردن کودک مبتلا به اوتیسم یا سایر اختلالات رشد دارند.
غذاهای ارگانیک کاملاً عاری از سموم دفع آفات هستند – فقط سموم دفع آفات مصنوعی هستند. سموم دفع آفات مصنوعی سمی تر از سموم آلی هستند و ممکن است مدت طولانی تری روی مواد غذایی باقی بمانند و همین امر استفاده از سموم دفع آفات را ایمن تر می کند.
هم با سموم دفع آفات ارگانیک و هم با سموم مصنوعی، شستشوی مناسب میوه ها و سبزیجات برای اطمینان از عدم باقی مانده سموم دفع آفات از اهمیت زیادی برخوردار اسپری اپسایت است.
وقتی صحبت از فواید تغذیه ای می شود، بحث هایی علیه و علیه غذاهای ارگانیک وجود داشته است. اما شواهد فزاینده ای وجود دارد که نشان می دهد مصرف غذاهای ارگانیک فواید بالقوه ای دارد.
در گذشته، مطالعات در مورد فواید واقعی غذاهای ارگانیک تردید ایجاد کرده است. به عنوان مثال، یک گزارش در سال ۲۰۱۲ نشان داد که ممکن است هیچ مزایای تغذیه ای اضافی در مصرف مواد غذایی ارگانیک وجود نداشته باشد، و شواهد کمی وجود دارد که نشان دهد غذاهای غیر ارگانیک خطر بیشتری برای سلامتی نسبت به غذاهای ارگانیک دارند.
اما اخیراً، یک بررسی علمی در سال ۲۰۱۷ شواهدی را نشان داد که غذای ارگانیک ممکن است خطر بیماری های آلرژیک – مانند آسم و سینوزیت – و چاقی را کاهش دهد. علاوه بر این، تحقیقات نشان می دهد که کشاورزی ارگانیک بهتر از کشاورزی مرسوم برای محیط زیست است.
اما یک عیب جهانی برای غذای ارگانیک این است که قیمت آنها معمولاً بیشتر از محصولات غیرارگانیک است.
روزانه انواع مختلفی از آنها را بخورید.
منبع: شفقنا
منبع