پیامدهای ناامنی غذایی,اخبار پزشکی,خبرهای پزشکی,تازه های پزشکی
ناامنی

غذایی در بزرگسالان و جوانان هارتمن خطر ابتلا به دیابت، فشار خون بالا و آسم را افزایش می‌دهد.

به گزارش ایسنا، پارادوکس ناامنی غذایی در کشورهای ثروتمند، ارتباط آن با افزایش وزن است. اکنون، نتایج مطالعه انجام شده در آمریکا نشان می‌دهد جوانان در این کشور که از ناامنی غذایی رنج می‌برند نه تنها دچار چاقی هستند بلکه بیشتر در معرض خرید پانسمان ابتلا به بیماری‌های مرتبط با شاخص توده بدنی بالا و همچنین بیماری انسدادی مجرای تنفسی همچون آسم قرار دارند.

در این مطالعه بررسی‌هایی روی ۱۵ هزار جوان انجام گرفت. محققان مشاهده کردند که ۱۶۴۷ نفر از آنان دچار ناامنی غذایی هستند به گونه‌ای که مواد غذایی مناسب و کافی برای رفع نیازهای نحوه پانسمان هارتمن تغذیه‌ای خود را دریافت نمی‌کنند.

به گفته محققان احتمال چاقی در افرادی که ناامنی غذایی دارند نسبت به افراد دیگر هفت درصد بیشتر است. همچنین با بررسی میزان احتمال ابتلا به دیابت مشخص شد در افراد گروه اول میزان ابتلا به دیابت حدود دو برابر بیشتر بوده‌ است.

علاوه محصولات زخم بستر بر این، در افرادی که از امنیت غذایی برخوردار نیستند احتمال ابتلا به فشار خون بالا ۱۶ درصد بوده این درحالیست که در گروه دیگر این رقم ۱۱ درصد بوده‌ است.

محققان همچنین اظهار داشتند: استرس مزمن ناشی از ناامنی غذایی به مقاومت انسولین، چاقی و فشار خون بالا کمک می‌کند. استرس پانسمان اکتی کوت می‌تواند سیستم عصبی-غدد درون‌ریز را فعال و ترشح گلوکوکورتیکوئید را تحریک کرده که در نهایت متابولیسم را تغییر می‌دهد و به افزایش چربی انباشت شده منجر می‌شود.

به گزارش مدیکال اکسپرس، همچنین استرس در بروز بیماری آسم و دیگر بیماری‌های انسدادی مجرای تنفسی همچون برونشیت مزمن نقش دارد.



منبع