به گزارش : محققان دانشگاه ژجیانگ در چین با انجام مطالعاتی به این نتیجه رسیده اند که مصرف روزانه سیب و گلابی در جلوگیری از بروز دیابت نوع دو بسیار موثر است.
این محققان دریافته اند مصرف سیب و گلابی تا قیمت ورق سیلیکونی برای زخم ۱۸ درصد خطر ابتلا به دیابت نوع دو را کاهش می دهد. به علاوه آن ها تاکید می کنند که ارتباط مستقیمی میان دوز مصرف سیب و گلابی با احتمال بروز این بیماری وجود دارد. به طوری که مصرف هفتگی سیب یا گلابی تاثیرات زیر را خواهد داشت :
۱ عدد سیب یا گلابی در هفته = کاهش ۳ درصدی گاز عسل خطر ابتلا به دیابت نوع دو
۲ عدد سیب یا گلابی در هفته = کاهش ۸ درصدی خطر ابتلا به دیابت نوع دو
۳ عدد سیب یا گلابی در هفته = کاهش ۱۲ درصدی خطر ابتلا به دیابت نوع دو
۴ عدد سیب یا گلابی در هفته = کاهش ۱۵ درصدی خطر ابتلا به دیابت نوع دو
۵ عدد سیب یا گلابی در هفته = کاهش پیچش بیضه ۱۹ درصدی خطر ابتلا به دیابت نوع دو
محققان بر این باورند که اثر محافظتی سیب و گلابی به دلیل آنتی اکسیدانی است که در این میوه ها وجود دارد و همچنین فیبری است که باعث عملکرد بهتر معده می شود. این دو میوه همچنین باعث تنظیم قند خون و فشار خون می شوند و با التهابات مبارزه می کنند.
از طرفی، مطالعات پیکو اسمیت اند نفیو دیگری در لهستان نشان می دهد که مصرف سیب و گلابی در برابر بیماری های مزمن ریوی نقش حفاظت کننده دارند. به این ترتیب که مصرف روزانه ۵ وعده یا بیشتر از سیب، گلابی و میوه های دیگر تا ۳۵ درصد احتمال ابتلا به بیماری های تنفسی و ریوی را در افرادی که سابقه سیگار کشیدن دارند، کاهش می دهد.
منبع: سلامانه
منبع