نتایج نمایندگی شرکت لوهمن روشه مطالعات نشان میدهد زنانی که زیاد سیر و پیاز مصرف میکنند اعصاب کمتر در معرض ابتلا به سرطان سینه قرار دارند. سرطان سینه شایعترین نوع سرطان بین زنان است.
پانسمان کل اکتیو به پیکو اسمیت اند نفیو گزارش : امحققان دانشگاه بوفالوی آمریکا پانسمان suprasorb دریافتند زنان رده سنی ۳۰ تا ۷۹ سال که سیر و پیاز زیاد مصرف میکنند در مقایسه با زنانی که هرگز چنین سبزیجاتی مصرف نمیکنند ۶۷ درصد کمتر با ریسک ابتلا به سرطان سینه روبهرو هستند
طبق اعلام موسسه تحقیقات سرطان آمریکا، سیر و پیاز غنی از آنتی اکسیدان فلاوونوئید و اس ـ آلیل سیستئین حاوی گوگرد بوده که هر دو دارای خواص ضدسرطانی است.
منبع: مهر
منبع