به گزارش طالعات بیشماری افزایش مصرف قند را با چاقی مرتبط کرده است و بسیاری از محققان معتقدند که مصرف نوشیدنی های شیرین کننده مصنوعی و غذاهای فرآوری شده در بروز بیماری چاقی نقش دارند.
با هیدروژل این حال، اگر این مورد صحیح است، چرا نرخ چاقی حتی پس از کاهش مصرف قند همچنان رو به افزایش است؟ به عنوان مثال، در سال ۲۰۱۴، نرخ چاقی علیرغم اینکه میزان مصرف قند در بزرگسالان ایالات متحده ۲۵ درصد کاهش یافت، همچنان رو به بالاست.
بیماری همه گیر چاقی بزرگسالان امروز، نتیجه مصرف بالای قند در کودکی است.
در حالی که بیشتر مطالعات بهداشت عمومی بر رفتارها و رژیمهای لوزالمعده غذایی کنونی متمرکز شده اند، محققان یک رویکرد جدید انجام دادند و بررسی کردند که آیا رژیم های غذایی که در کودکی مصرف کرده ایم در حال حاضر در بزرگسالان و بر چاقی تأثیر می گذارد؟
البته و تا به این مرحله، هیچ مطالعه ای صریحاً تأخیر زمانی بین افزایش مصرف قند و افزایش نرخ چاقی را کشف نکرده است.
برای پر کردن این شکاف، محققان برای افزایش میزان چاقی بزرگسالان از دهه ۱۹۹۰، به عنوان میراث افزایش مصرف قندهای خرید قطره فروزومال اضافی در بین کودکان دهه ۱۹۷۰ و ۱۹۸۰ ، الگوی ریاضیاتی را ابداع کردند.
آنها با استفاده از یک فرآیند تصادفی، مشخص کردند که چگونه افزایش مصرف قند اضافی باعث افزایش چاقی در هر گروه سنی می شود.
به نظر محققان نتایج مصرف قند آمریکا حداقل برای توضیح چاقی بزرگسالان در ۳۰ سال گذشته کافی است.
نتایج پماد سوختگی نشان می دهند که عادتهای غذایی که توسط کودکان ۳۰ یا ۴۰ سال پیش آموخته شده است می تواند بحران چاقی بزرگسالان را که سالها بعد پدیدار شده، توضیح دهد.
به طور خاص، این مدل نشان می دهد که برای هر گروه سنی، میزان چاقی فعلی نرخ چاقی در سال گذشته به علاوه یک عملکرد ساده از میانگین قند اضافی مصرف شده در سال جاری خواهد بود.
آنها همچنین حدس می زنند که فقر عامل اصلی مصرف بیش از حد قند است. چرا که از پانسمان زخم نظر اقتصادی، شکر منبع کم کالری است و نوشیدنی های شیرین بخش قابل توجهی از هزینه ها برای خانواده های کم درآمد را داشته اند.
منبع: شفقنا
منبع