
به گزارش ایسنا، نتایج بررسیها پانسمان لوهمن روشه حاکی از آن است که آهن میزان جذب لیکوپن را به نصف کاهش میدهد. لیکوپن از کاروتنوئیدها به حساب میآید که سرشار از آنتیاکسیدان است و در گوجه فرنگی یافت میشود.
گوجه فرنگی حاوی خواص پیچش بیضه متعددی برای سلامت است که میتوان به تاثیر آن در جلوگیری از ابتلا به سرطان و فشار خون و کمک به حفظ سلامت قلب، پوست و چشمها اشاره کرد. اگرچه مصرف خوراکیهای سرشار از لیکوپن برای سلامت مفید است، همراه کردن آنها اسپری اپسایت با مواد غذایی دیگر ممکن است خاصیت ضد سرطانی آنها را افزایش داده یا از بین ببرد.
به گفته محققان، بررسیها نشان میدهد مصرف مواد غذایی یا مکملهای سرشار از آهن ممکن است خاصیت پیکو اسمیت اند نفیو لیکوپن را به نصف کاهش دهد.
در این بررسی محققان آمریکایی تحقیقاتی را روی هفت مرد انجام داده تا مشخص شود تولید و جذب لیکوپن پس از وعدههای غذایی حاوی آهن یا فاقد آن، به چه صورت است.
محققان اظهار داشتند: مصرف وعدههای غذایی حاوی آهن میتواند با گذشت زمان بر میزان جذب لیکوپن موجود در گوجه فرنگی تاثیر منفی داشته باشد.
منبع