
سبزیجاتی مثل سیب زمینی و گوجه فرنگی به علت دارا بودن پماد زخم بستر بافت نشاستهای اگر درون یخچال فریزر نگهداری شوند و این مدت کمی به طول بیانجامد طعم واقعی خود را از دست میدهند
کرم رژودرم برای گوشت اضافه به سوختگی با آب جوش گزارش سبزیجاتی مثل سیب زمینی و گوجه فرنگی به علت دارا بودن بافت نشاستهای پماد آلفا برای جوش صورت اگر درون یخچال فریزر نگهداری شوند و این مدت کمی به طول بیانجامد طعم واقعی خود را از دست میدهند همچنین خرید قطره آهن فروزومال سبزیجات پخته مثل قورمه سبزی و اسفناج اگر اول تفت داده شوند ویتامینها را بهتر در خود نگه میدارند، بهترین روش مصرف سبزیجات، استفاده آنها به شکل تازه است و توصیه میشود که حتی الامکان آنها را به شکل تازه مصرف کنید.
منبع: باشگاه خبرنگاران
منبع